Přístroje InBody dobývají svět

Přístroje InBody vám nenadržují a ani je nelze podplatit. Měří s přesností a říkají Vám aktuální stav vašeho těla, poměr vašich svalů a tuku, hodnotí vaši celkovou, vnitrobuněčnou a mimobuněčnou vodu, váš celkový fyzický stav i rychlost metabolismu a mnoho dalších údajů. Přístroj dokonale změří a odrazí aktuální stav vašeho těla. Před výsledky, a tedy o pravdě o vašem těle již není úniku. Měření je rychlé a neinvazivní. To znamená, že absolutně nebolí. Principem měření je technologie DSM BIA, která je založená na odlišných elektrických vlastnostech tkání, tuku a zejména tělesné vody. Tkáně obsahující vysoký podíl vody jsou dobrým vodičem elektrického proudu, zatímco tuková tkán se chová jako izolátor. Nejsou to tedy obyčejné váhy a ani je prosím s obyčejnými váhami neporovnávejte. Naše analyzátory pracují na zcela na odlišné technologii. Přístroje mají za sebou také řadů studií, které potvrzují jejich přesnost. Například v Koreji provedená korelační (srovnávací) studie na více než 700 jedincích prokázala významnou korelaci bioimpedančních měření tukové tkáně s analýzami technikou DEXA (dual-energy X-ray absorptiometry), která je považována za zlatý standard pro určování množství tukové tkáně.

Mezi úplnou špičky našich bioimpedančních analyzátorů řadíme InBody 770. Jedná se o vysoce precizní model pracující s 6 frekvencemi, čímž je zaručena vysoká přesnost měření. S tímto modelem jste se mohli také nedávno setkat v televizi ve Snídani s Novou. Společně s naším výškoměrem změřil moderátora Snídaně s Novou Pavla Svobodu a zjistil mu mimo jiné vyšší množství viscerálního tuku i vyšší množství svalové hmoty. Nejen jeho samotné výsledky velmi zaujali a nechtěl je již dát z ruky.

I vy se můžete nechat změřit na přístroji InBody. Seznam jednotlivých pracovišť i jaké InBody na svých pracovištích využívají, naleznete v sekci reference. Samy zjistěte, jak jsou naše přístroje neskutečně přesné a skutečně jednoduché.

Oblíbenost přístrojů, dokazuje i jeho častá prezentace v médiích. Jako například video zde.

Nejnovější

Nejčtenější